Frizerski salon "Ema" otvorio je svoja vrata 1.09.2003 u Zagrebačkoj Dubravi. Od tada se nije izmijenilo više od 4 frizerke, ali je od 2005 g. kroz salon prošlo više od desetak frizerskih učenica. Posjećivanje revija, seminara i edukacija doprinijelo je tomu da je "mali kvartovski salon" preživio sve ove godine uvijek u koraku sa trendom.

U salonu se prate i odabiru samo najbolji profesionalni preparati i aparati koji se koriste u svakodnevnom radu. Briga o Vašoj kosi, a i o tome da se svako osjeća ugodno i dobrodošlo uvijek je na prvom mjestu!

"Imaš li sa kosom problema navrati u frizerski salon Ema"

Žensko šišanje

Frizerski salon Ema će Vam pomoći da pronađete idealnu frizuru za Vaš oblik lica i Vašu teksturu kose. Imajte povjerenja u naše osoblje i mi ćemo se potruditi izvući ono najbolje iz Vaše kose.

Muško šišanje

U našem salonu nudimo muško šišanje koje je u današnje vrijeme postalo sve zahtjevnije. No mi smo se prilagodili potrebama naših klijenata stoga smo pravi izbor za sve muškarce kojima je potrebno šišanje.

Svečane frizure

Ako Vam je potrebna svečana frizura za maturalni ples, vjenčanje ili neku drugu svečanu prigodu ili ako želite da Vaša frizura zabljesne pravo je vrijeme da posjetite frizerski salon Ema.

Svakodnevna frizura

Dopustite nam da pronađemo idealnu frizuru za Vas, te da Vam pomognemo u održavanju iste. Zablistajte na poslovnim sastancima ili večeri uz pomoć našeg stručnog osoblja. Prepustite se našim rukama.

Mineralni make-up

Dermatolozi i make-up umjetnici hvale efekte mineralne šminke zbog lagane teksture, pozitivnog utjecaja na kožu, ali i zbog dobre zaštite od štetnog utjecaja sunca. Mineralnim make-upom nazivaju se preparati dekorativne kozmetike napravljeni samo od prirodnih sastojaka – i to minerala iz zemlje, bez ikakvih kemikalija, boja, konzervansa, niti parfema kojima šminka inače obiluje. Riječ je o laganom make-upu bez sjaja, koji ne iritira kožu, ne zatvara pore, te licu pruža prirodan i njegovan izgled.

Navratite kod nas na profesionalnu uslugu mineralnog šminkanja za sve dnevne, večernje ili svečane prigode.


 
 
 
 

Ivana Kovač
Vlasnica salona, majstor frizer

Bavi se frizerskom strukom punih 19 godina, nakon osam godina iskustva stječe znanje majstora frizera te ubrzo dobiva licencu za izobrazbu naučnika kojima je ujedno i mentor stručni učitelj.

2005 g. su extenzije tj. umetci ušli na velika vrata u sve zagrebačke salone, pa je tako krenula na edukaciju za ugradnju extenzija kod stručnjaka iz firme talijanskog proizvođača "Eurosocap", stekla atest i krenula sa ugradnjom.

Također obilazi hrvatska i talijanska događanja i edukacije (Milano, Verona). Ulaskom make-upa u frizerske salone kreće iz čiste ženske znatiželje na seminar šminkanja kojeg predaje Tanja Lukin pod okriljem talijanske marke mineralnog make-upa face vizažiste Nicobaggia koji šminka modele za časopise Vouge, Elle... Kako joj se svidjelo kreće dalje na seminare samog majstora "Nicobaggia" i uvodi uslugu šminkanja u salon, te još povremeno sudjeluje na radionicama šminkanja. Također sudjelovala je i na seminaru kod prof. Ivana Vandellia koji je radio u svim poznatijim frizerskim kućama kao kemičar na sastavu boja i utjecaju na strukturu kose. Stoga posebno brine o preparatima koje koristi u salonu. Završila i tečaj trajnog laka za nokte. U salonu također nudi uslugu njege ruka parafinom. Uz sve to navedeno ima podršku supruga i njihove djece - sina i tri kćeri te je po jednoj salon i dobio ime Ema. S obzirom na svoju djecu ima posebno strpljenja i spretnosti sa šišanjem djece. Vesela i vedra vlasnica te njeno osoblje stvoriti će Vam poseban doživljaj pri svakom ulasku u salon.

Djelatnica

Nikolina Pavlović Ćorluka

Nakon završene srednje škole radila je u nekoliko salona i imala 3 godine iskustva. U tim frizerskog salona Ema stiže 2013. godine. Mlada i kreativna svojim vedrim duhom i vještim rukama stekla je u kratkom roku povjerenje mnogih klijenata.


 
Dodjeljena su nam bespovratna sredstava iz europskog socijalnog fonda.