Frizerski salon Ema je otvoren 2003 g. Kroz godine je postao omiljen salon mnogih zadovoljnih klijenata u kojem uvijek vlada vesela i prijateljska atmosfera! Svakom klijentu posvećujemo maksimalnu pažnju te frizure moraju biti savršene na obostrano zadovoljstvo! Višegodišnje iskustvo ,te svakogodišnje pohađanje raznih seminara i edukacija uz veliku upornost i poneko odricanje dovelo je do toga da nam je svakodnevni posao zadovoljstvo i novi izazov!

Povrh toga, od prvog dana pazimo da kosu tretiramo kvalitetnim proizvodima što su mnogi prepoznali i cijene. Osim standardnih frizerski usluga imamo tretmane trajnog ravnanja kose, ugradnje extenzija lemilicom te relativno nove tehnike u Hrvatskoj tzv.coldextension (bez grijanja ugradnja kose) čiji je spoj na bazi šećerne trske iznimno fleksibilan i nema "plastičnog "osjećaja na spoju!

Za extenzije smo educirani još od davne 2005 i od tada se samo dalje usavršavamo. Maximalnu pažnju posvećujemo odjeljivanju pramenova na koji se postavljaju extenzije i dužinu spoja tako da nema osjećaja zatezanja korjena od prvog dana ugradnje! Također imamo uređaj splitender. On otklanja rascvijetane vrhove bez šišanja dužine (only split ends), vršimo usluge make-upa trajnog laka, tretmane za kosu dermarolerom te prodaju istih za kućne tretmane, prodaju parfema Yodeyma koji su se pokazali fenomenalno s obzirom na ekvivalentnost originalnim mirisima po notoma i trajanju mirisa!

"Imaš li sa kosom problema navrati u frizerski salon Ema"

Žensko šišanje

Frizerski salon Ema će Vam pomoći da pronađete idealnu frizuru za Vaš oblik lica i Vašu teksturu kose. Imajte povjerenja u naše osoblje i mi ćemo se potruditi izvući ono najbolje iz Vaše kose.

Muško šišanje

U našem salonu nudimo muško šišanje koje je u današnje vrijeme postalo sve zahtjevnije. No mi smo se prilagodili potrebama naših klijenata stoga smo pravi izbor za sve muškarce kojima je potrebno šišanje.

Svečane frizure

Ako Vam je potrebna svečana frizura za maturalni ples, vjenčanje ili neku drugu svečanu prigodu ili ako želite da Vaša frizura zabljesne pravo je vrijeme da posjetite frizerski salon Ema.

Svakodnevna frizura

Dopustite nam da pronađemo idealnu frizuru za Vas, te da Vam pomognemo u održavanju iste. Zablistajte na poslovnim sastancima ili večeri uz pomoć našeg stručnog osoblja. Prepustite se našim rukama.

Mineralni make-up

Dermatolozi i make-up umjetnici hvale efekte mineralne šminke zbog lagane teksture, pozitivnog utjecaja na kožu, ali i zbog dobre zaštite od štetnog utjecaja sunca. Mineralnim make-upom nazivaju se preparati dekorativne kozmetike napravljeni samo od prirodnih sastojaka – i to minerala iz zemlje, bez ikakvih kemikalija, boja, konzervansa, niti parfema kojima šminka inače obiluje. Riječ je o laganom make-upu bez sjaja, koji ne iritira kožu, ne zatvara pore, te licu pruža prirodan i njegovan izgled.

Navratite kod nas na profesionalnu uslugu mineralnog šminkanja za sve dnevne, večernje ili svečane prigode.


 
 
 
 

Ivana Kovač
Vlasnica salona, majstor frizer

Bavi se frizerskom strukom punih 19 godina, nakon osam godina iskustva stječe znanje majstora frizera te ubrzo dobiva licencu za izobrazbu naučnika kojima je ujedno i mentor stručni učitelj.

2005 g. su extenzije tj. umetci ušli na velika vrata u sve zagrebačke salone, pa je tako krenula na edukaciju za ugradnju extenzija kod stručnjaka iz firme talijanskog proizvođača "Eurosocap", stekla atest i krenula sa ugradnjom.

Također obilazi hrvatska i talijanska događanja i edukacije (Milano, Verona). Ulaskom make-upa u frizerske salone kreće iz čiste ženske znatiželje na seminar šminkanja kojeg predaje Tanja Lukin pod okriljem talijanske marke mineralnog make-upa face vizažiste Nicobaggia koji šminka modele za časopise Vouge, Elle... Kako joj se svidjelo kreće dalje na seminare samog majstora "Nicobaggia" i uvodi uslugu šminkanja u salon, te još povremeno sudjeluje na radionicama šminkanja. Također sudjelovala je i na seminaru kod prof. Ivana Vandellia koji je radio u svim poznatijim frizerskim kućama kao kemičar na sastavu boja i utjecaju na strukturu kose. Stoga posebno brine o preparatima koje koristi u salonu. Završila i tečaj trajnog laka za nokte. U salonu također nudi uslugu njege ruka parafinom. Uz sve to navedeno ima podršku supruga i njihove djece - sina i tri kćeri te je po jednoj salon i dobio ime Ema. S obzirom na svoju djecu ima posebno strpljenja i spretnosti sa šišanjem djece. Vesela i vedra vlasnica te njeno osoblje stvoriti će Vam poseban doživljaj pri svakom ulasku u salon.

Djelatnica

Ema Kovač


 
Dodjeljena su nam bespovratna sredstava iz europskog socijalnog fonda.